Kylmän ringin Dean Winters on elänyt karmeissa kivuissa vuoden 2009 jälkeen, jolloin hänelle tehtiin useita amputaatioita

Onpa tässä taas karu kohtalo.

5.11.2021 19:01

Muun muassa kulttisarja Kylmästä ringistä tuttu 57-vuotias Dean Winters sai vuonna 2009 bakteeri-infektion, eikä ole sen jälkeen astunut askeltakaan ilman kipua.

Winters sai bakteeri-infektion vuoden 2009 kesäkuussa. Hänen sydämensä pysähtyi yli kahdeksi minuutiksi. Pelastushenkilökunta sai hänen sydämensä sykkimään ambulanssissa, mutta hänelle piti suorittaa sairaalassa useampi leikkaus, joiden takia hän sai kuolion raajoihinsa. Kuolion takia häneltä poistettiin kaksi varvasta ja puolikas peukalosta.

Tämän jälkeen Winters on elänyt jatkuvassa piinassa.

– Minulla on neuropatia [ääreishermoton toimintahäiriö], enkä tunne käsiäni tai jalkojani, mutta astupa pikkukiven päälle, niin kipu rysähtää suoraan katon läpi, Winters kertoo.

– Tilani on todella hämmentävä. Tätä on myös todella vaikea ymmärtää, enkä voi tehdä sille mitään. Olen vain pyrkinyt sietämään kipujani, koska se toinen vaihtoehto, kuolema, on paikka, jonne en todellakaan halua joutua.

Winters on aiemmin kertonut kohtalokkaan bakteeri-infektion johtuneen sairaudesta, joka hänellä on ollut lapsuudesta saakka.

Kuvassa Dean vasemmalla ja Scott William Winters oikealla.

Lähde: Entertainment Weekly

Lisää luettavaa