Lähteet: Tom Cruisen tähdittämä Top Gun -elokuvasarja saamassa jatkoa

Tom Cruise vaikuttaa olevan usean elokuvastudion uuden vuoden toivelistalla.

12.1.2024 09:30

Aiemmin tällä viikolla uutisoimme elokuvatähti Tom Cruisen tehneen Warner Bros. -tuotantoyhtiön kanssa sopimuksen sisältöjen, kuten elokuvasarjojen, tuottamiseksi ja kehittämiseksi.

Lue lisää: Tom Cruise allekirjoitti sopimuksen Warner Bros. -studion kanssa – kehittää ja tuottaa sisältöä mediajätille

Sopimus ei kuitenkaan kieltänyt yhteistyötä muiden studioiden kanssa, ja tätä tuotantoyhtiö Paramount on lähteiden mukaan päättänyt hyödyntää pitääkseen Cruisen kiireisenä.

Paramount on nimittäin väitetysti työstämässä käsikirjoitusta Top Gun 3 -elokuvalle. Käsikirjoittajana toimii Top Gun: Maverickista tuttu Ehren Kruger ja projektin ohjaajaksi on valittu samaisesta elokuvasta tuttu Joe Kosinski, kertoo muun muassa Deadline.

Paraikaa Cruise on kuvaamassa Mission: Impossible 8 -leffaa. Lisäksi tekeillä on Universalille avaruuselokuva, jossa Cruise pääsee avaruuskävelemään. Jos tähän vielä lisää Top Gun 3:n tuotannon, voi viedä parikin vuotta, että Warner Bros. saa näyttelijän aikaa.

Vuonna 2022 julkaistu Top Gun: Maverick on Cruisen uran tuottanein elokuva lähes 1,5 miljardilla dollarilla. Se sai kuusi Oscar-ehdokkuutta, mukaan lukien paras elokuva. Leffa on tällä hetkellä katsottavissa Netflix-palvelusta.

Lisää luettavaa