Larry David paljastaa lempijaksonsa Seinfeldistä – Oli valmis lopettamaan sarjan tekemisen, jos ei olisi saanut tehdä jaksoa

Kovat panokset.

Seinfeld

Hollywood Reporter uutisoi, että käsikirjoittaja Larry David on paljastanut suosikkijaksonsa klassikkosarjastaan. Kyseessä on Seinfeldin neljännen kauden jakso The Contest, vuodelta 1992.

”Kun teimme tätä jaksoa, olin varma että sarja lopetetaan. Olin vakuuttunut, että kanava sanoisi, ettei tämä tule toimimaan”, näyttelijä Julia Louis-Dreyfus muisteli. The Contest käsitteli koko jakson vain yhtä aihetta: sitä, kuka neljästä päähahmosta pystyy olemaan pisimpään masturboimatta.

David paljasti, että piti jakson salassa sarjan tuottajilta, eikä paljastanut sitä etukäteen. ”En halunnut kuulla kysymyksiä jaksosta. Halusin vain, että he tulevat ja kuuntelevat läpiluvun”, hän muistelee.

”Katsoin tuottajien kasvoja, enkä pystynyt sanomaan mitä he pitivät sarjasta. Olin kuitenkin valmis pakkaamaan kimpsut ja kampsut, jos he eivät olisi antaneet meidän tehdä jaksoa.” David sanoo, että olisi lopettanut Seinfeldin tekemisen, jos ei olisi saanut tehdä jaksoa.

Lopulta kukaan ei kommentoinut jakson sisältöä mitenkään. Larry Davis palkittiin parhaan käsikirjoituksen Emmyllä The Contestista ja jaksoa pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaista tv-sarjojen jaksoista.

Aiheeseen liittyvät jutut