Lasten suosikkinäyttelijäksi valittu Stranger Things -tähti piti vaikuttavan kiitospuheen – ”Anna hyvän kiertää!”

Netflixin Stranger Things -sarjassa näyttelevä Millie Bobby Brown voitti parhaan naisnäyttelijän palkinnon lasten valitsemana ja piti syvällisen puheen.

26.3.2018 11:40

Lauantai-iltana juhlittiin Kids’ Choice Awards -palkintogaalan merkeissä Nickelodeon-kaapelikanavan tarjoamassa tapahtumassa. Gaalassa palkittiin vuoden parhaita elokuvia, televisiosarjoja, musiikkia ja netti-ilmiöitä. Palkinnon saajat valittiin äänestyksellä, johon osallistuu perinteisesti moni lapsille ja nuorille suunnatun kanavan katsojista.

Parhaana naisnäyttelijänä televisiosarjassa palkittiin Stranger Things -sarjan Millie Bobby Brown. Nuori englantilaisnäyttelijä oli paikalla vastaanottamassa palkinnon ja piti samalla vaikuttavan puheen kiitollisuudestaan ja mahdollisuudestaan vaikuttaa positiivisesti nykyiseen muutoksen ilmapiiriin.

– Tässä huoneessa on tällä hetkellä mahtavaa tukea, rakkautta ja hyvää tahtoa, ja haluan kehottaa kaikkia tuntemaan sen ja välittämään sitä eteenpäin.

Puheessaan Brown viittasi myös viimeaikaisiin kouluammuskelujen uhreihin ja heidän muistamiseen, ja päällään hänellä olikin farkkupaita, jonka selkämyksessä oli lauantaisen aseita vastustavan March For Our Lives -mielenosoituksen hengessä Floridan Parklandin helmikuisen kouluammuskelun uhrien nimet.

Stranger Things voitti myös parhaan televisiosarjan palkinnon.

Katso koko puhe alta!

Lisää luettavaa