Legendaarinen klassikkoelokuva toimii Justice Leaguen inspiraationa – näin tuleva supersankarispektaakkeli jatkaa Batman v Supermanin tarinaa

Spoilerivaroitus Batman v Superman: Dawn of Justiceen! Sinua on varoitettu!

27.3.2016 16:00

Batman v Supermanin tarina jatkuu ensi vuonna ilmestyvässä Justice League -elokuvassa, jossa DC-universumin supersankarit muodostavat tiimin. Sankarit yhteen kokoavan spektaakkelin tulee ohjaamaan Batman v Supermanin ohjannut Zack Snyder, joka tuoreessa haastattelussa paljasti lisätietoja Justice Leaguen juonesta.

Batman v Supermanin lopussa Teräsmies kuolee taistelussa Doomsday-hirviötä vastaan, jonka jälkeen Batman ja Wonder Woman päättävät koota supersankarit muodostaakseen tiimin. Justice Leaguen muut jäsenet (Aquaman, Flash, Cyborg) vilahtavat cameo-rooleissa Batman v Supermanissa.

Justice League tulee pyörimään Batmanin ympärillä, joka yrittää koota tiimiä yhteen. Snyderin mukaan inspiraatiota on haettu Akira Kurosawan klassikkoelokuvasta Seitsemän samuraita.

– Se on intensiivinen, mahtava ja massiivinen urakka, koska Bruce Waynen täytyy mennä ja Seitsemän samuraita -tyyliin koota Justice League yhteen, mikä on hauskaa. Halusin Waynen kokoavan Justice Leaguen. Mielestäni se olisi erilainen keskustelu, jos Teräsmies olisi mukana, kun kokoat Justice Leaguen. Mielestäni olisi paljon kiinnostavampaa, jos Bruce Wayne etsisi nämä seitsemän samuraita itsekseen, kertoo Snyder.

Tiimin kokoamisen lisäksi elokuvan juoni tulee pyörimään kuolleen Teräsmiehen ympärillä. Yhteen kootut sankarit aikovat löytää keinon herättää Teräsmies henkiin.

– Mielestäni ilman Teräsmiestä tiimissä on ehdottomasti haavoittavaisuutta. Heidän täytyy keksiä jotain. Teräsmies edustaa voimaa. Teräsmiehellä on mielestäni mytologinen matka. Siinä on syntymä, kuolema ja ylösnousemus. Kun tuot hänet takaisin, kuka tietää millainen hän on palatessaan, summaa Snyder.

Justice Leaguen kuvaukset alkavat huhtikuussa. Kuvauksia tehdään ainakin Lontoossa ja Islannissa. Ensi-ilta on alustavasti marraskuussa 2017.

Kuva on Justice Leaguen konseptitaidetta.

Lähteet: Coming Soon, Entertainment Weekly

(Episodi/LV)

Lisää luettavaa