Legendaarisen kyttäkomedian TV-versio antoi tylyt potkut päätähdelleen – tilalle American Pie -pervoilija

Amerikkalaissarja Lethal Weapon sai tilauksen 3. kaudesta, mutta sen saavuttamiseksi toinen sarjan päätähdistä joutui lähtemään.

14.5.2018 12:57

Amerikkalaisen Fox-kanavan toimintasarja Lethal Weapon perustuu 80- ja 90-lukujen elokuvasarjaan, joka tunnetaan Suomessa nimellä Tappava ase.

Televisioon luotua versiota on esitetty Yhdysvalloissa nyt kaksi tuotantokautta, mutta tuoreet huhut sarjan kulisseista saivat epäilemään jatkon mahdollisuutta. Toinen sarjan päätähdistä, Mel Gibsonin legendaarisessa roolissa nähtävä Clayne Crawford loi kuulemma käytöksellään pelokkaan ja turvattoman työympäristön.

Suora seuraus asiasta oli se, että sarjaa tuottava Warner Bros. ei uusinut Crawfordin sopimusta, vaan he palkkasivat tilalle uuden näyttelijän. Sarjan toisen päätähden Damon Wayansin aisaparina uutena hahmona nähdään jatkossa Seann William Scott, joka on parhaiten tunnettu rivoista American Pie -komedioista.

Kun ongelma päätähden kanssa oli saatua ratkaistua, ilmoitti sarjaa esittävä Fox uusineensa Lethal Weaponin kolmannelle tuotantokaudelle.

 

Lähde: TVLine.

Lisää luettavaa