Legendaarisesta Hulk Hoganista maailman ilkein konna The Expendablesin nelososaan?

26.5.2015 11:29

The Expendablesissa on nähty hurja joukko mitä kovempia toimintanäyttelijöitä ja taistelulajien taitajia. Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren ja Chuck Norris ovat vain muutama nimi, jotka olemme nähneet Sylvester Stallonen rinnalla.

The Expendables -leffasarja on tuottanut jo lähes 800 miljoonaa dollaria, joten ei ole ihme, että nelososaa tehtaillaan.

Viimeisin leffa oli tosin pienoinen mahalasku. Ensinnäkin siinä oli aivan liian alhainen ikärajasuositus, sekä jostain ihmeellisestä syystä vanhat starat, kuten Jason Statham ja Terry Crews, sysättiin syrjään, jotta nuorempi toimintasukupolvi pääsisi parrasvaloihin. Kyllähän vapaaottelutähti Ronda Rousey sekä Kellan Lutz ihan hyvin näyttelivät, mutta jotain jäi silti puuttumaan.

Huhujen mukaan vanha tiimi olisi palaamassa yhteen neljättä osaa varten. Myös ikäraja nostetaan takaisin ylös.

Hulk Hogan kertoi seuraavaa Wrestling Inc. -sivuston haastattelussa:

”Puhuin Slyn kanssa puhelimessa The Expendables 4:stä. Yritämme löytää tavan tehdä minusta maailman ilkein mies. Stallone on ollut hyvä ystäväni kaikki nämä vuodet Rocky III:n jälkeen [jolloin Hogan nähtiin ensikertaa Stallonen rinnalla elokuvissa]. Keskustelumme oli todella lupaava. Voinko vielä juosta, voinko hypätä? Noh, en ehkä niin korkealle ja kovaa kuin aiemmin, mutta eiköhän Hollywoodista löydy hyvä stunttimies auttamaan minua”, vapaapainijalegenda Hogan kertoo.

Hulkista tulisi kyllä todella mielenkiintoinen pahis. Eikö vain?

Lähde: Screen Rant

(Episodi/NI)

Lisää luettavaa