Lehti: Kevin Spaceyn veli paljastaa: ”isämme oli juutalaisia vihaava natsi, joka käytti minua seksuaalisesti hyväkseen”

Kevin Spaceya syytetään alaikäiseen poikaan kohdistuneesta ahdistelusta. Nyt Spaceyn vanhempi veli Randall Fowler on tehnyt shokkipaljastuksen heidän lapsuudestaan.

Keviniä syytetään näyttelijä Anthony Rappin seksuaalisesta häirinnästä. Väitetty ahdistelu tapahtui vuonna 1986, kun Rapp oli vain 14-vuotias. Myös Heather Unruh on paljastanut Spaceyn ahdistelleen hänen sukulaispoikaansa.

Kevinin veli Fowler taas paljasti heidän isänsä Thomas Geoffrey Fowlerin olleen natsi, joka raiskasi Fowleria läpi heidän lapsuutensa ja teinivuosiensa – ja heidän äitinsä tiesi asiasta.

Fowler kertoi, että tämän takia Kevinillä ”ei ole tunteita” ja pakeni kotinsa tapahtumia näyttelemiseen. Hän loi kuoren, johon sulkeutui.

Fowler paljasti samalla, ettei ole halunnut tehdä lapsia, koska pelkää ”ahdistelijageenin periytyvän lapsilleen”.

Heidän isänsä liittyi American Nazi Partyyn, kun Kevin ja Randall olivat vain pieniä poikia. Isä Thomas ajoi viiksensäkin siten, että hän muistuttaisi enemmän Adolf Hitleriä. Hän hakkasi ja raiskasi Randallia säännöllisesti. Raiskaukset alkoivat, kun Randall oli 12-vuotias.

Raiskaukset vain pahenivat ja raaistuivat seuraavien neljän vuoden aikana. Randall alkoi kapinoida, tytär Julie pakeni hakkaamista muuttamalla pois 18-vuotiaana, kun taas Kevin sulkeutui itseensä ja vältteli joutumasta ongelmiin. Kaikkia kolmea hakattiin säännöllisesti, mutta ilmeisesti vain Randall oli raiskausten uhri.

Randall kertoo, että hän uhrautui veljensä Kevinin puolesta. Hän sanoi isälleen useasti, että kertoo äidille, mikäli hän koskee Keviniin. Randallin piti hengissä vain Kevinin suojelun tarve, muuten hän olisi tappanut itsensä.

Lue koko tarina Daily Mailin sivuilta.

Aiheeseen liittyvät jutut