Leonardo DiCaprio pakotti Jonah Hillin katsomaan The Mandaloriania: ”Minua ei kiinnostanut v*ttuakaan”

Makuja on monia.

Netflixin hittielokuva Don’t Look Upin tähdet Leonardo DiCaprio ja Jonah Hill ehtivät kuvausten aikana myös katsella televisiota. DiCaprio sai suostuteltua Hillin antamaan Disney Plussasta löytyvälle supersuositulle Star Wars -sarja The Mandalorianille mahdollisuuden – huonolla lopputuloksella.

”Baby Yoda oli todella söpö, mutta minua ei vain kiinnostanut v*ttuakaan, koska en tiennyt yhtään mistä [sarjassa] on kyse.” Omien sanojensa mukaan Hill ei yleisesti ottaen katso sarjoja ja elokuvia, mikäli niiden tapahtumat eivät ole tai eivät voisi oikeasti käydä toteen. Sellaiset sisällöt saavat hänen keskittymisensä herpaantumaan.

Fantasiasta Hill on kuitenkin onnistunut kiinnostumaan viime aikoina. Game of Thrones on noussut hänen suosikikseen. ”[Se] on aivan mieletön. Tiedän, on hupaisaa, että elän vasta nyt vuodessa 2012. — Välillä unohdan, että [sarja] tuli ulos reaaliaikaisesti ja oli oikea kulttuurinen ilmiö.”

Ehkäpä Game of Thrones toimii Hillin kohdalla porttisarjana muuhunkin ”epärealistiseen” katseltavaan, jos Baby Yodan suloisuus ei kerran vielä ollut tarpeeksi vakuuttamaan häntä.

Hillin ja DiCaprion tähdittämä ja Netflixin kaikkien aikojen katsotuimpiin elokuviin lukeutuva satiiri Don’t Look Up on katseltavissa nyt. Se sai ensi-iltansa 24. joulukuuta 2021 ja löytyy tällä hetkellä Suomen Netflix-elokuvien Top10-listalta kaksi.

Alla elokuvan traileri.

YouTube video

Lähde: Variety

Aiheeseen liittyvät jutut