Leonardo DiCaprio tulevasta elokuvasta: ”Se tulee olemaan yleisölle nykyajan ainutlaatuisin elokuvakokemus”

Uuden Star Warsinkin kanssa katsojista kilpaileva Alejandro Alejandro G. Iñárritun The Revenant vaikuttaa trailerien ja kuvauksista kuultujen tarinoiden mukaan tuovan valkokankaalle jotain astetta rankempaa.

Luonnonvalossa ja vaikeissa olosuhteissa kuvattu kostotarina on pääosaa esittävän Leonardo DiCaprion mukaan jotain aivan uutta.

”Se tulee olemaan yleisölle nykyajan ainutlaatuisin elokuvakokemus”, DiCaprio täräyttää.

”Voin nimetä 30 tai 40 jaksoa, jotka olivat yksiä vaikeimmista asioista, joita olen ikinä joutunut tekemään. Oli se sitten jäätyneen joen ylittäminen, eläinten ruhojen sisällä nukkuminen tai mitä söin setissä. Kestin jäätävää kylmyyttä ja mahdollista hypotermiaa jatkuvasti”, näyttelijä kertoo.

Kuvauksissa tapahtuneet ongelmat ja ohjaajan sekä kuvausryhmän yhteenotot DiCaprio pistää sen piikkiin, että Iñárritun on ”äärimmäisen tarkka sen suhteen, mitä hän haluaa ruudulle, eikä hän hyväksy yhtään vähempää”.

Joulukuun lopussa Yhdysvalloissa levitykseen tulevan The Revenantin ja Star Wars: The Force Awakensin mahdollisesta kilpailusta DiCaprio ei ole turhan huolissaan.

”Huipulla on aina tilaa. Minäkin aion jonottaa Star Warsiin… En ikinä uskoisi, että voisimme kilpailla Star Warsin kanssa – se on jotain, mikä on jo kulttuurillisessa DNA:ssamme. Mutta uskon, että kun ihmiset kuulevat tästä elokuvasta, he haluavat mennä katsomaan sen. Ja muuta emme voi toivoa.”

Suomessa The Revenant nähdään jo 29.1.2016.

YouTube video

Lähde: Yahoo! Movies

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut