Lewis Hamilton tuottaa F1-elokuvaa – kertoi kenet haluaisi näyttelemään itseään

Tovi piti miettiä.

16.11.2022 15:33

F1-tähti Lewis Hamilton kokeilee siipiään elokuvien ja viihteen maailmassa. Hän on perustanut oman tuotantoyhtiön nimeltään Dawn Apollo Films, ja hänellä on työn alla tuottajan ominaisuudessa formulaelokuva. Toinen projekti on dokumentti, joka kertoo Hamiltonin urasta.

F1-elokuvan tuottajina toimii myös Plan B sekä Jerry Bruckheimer, ja sen tähtenä nähdään ei enempää eikä vähempää kuin pesunkestävä Hollywood-näyttelijä Brad Pitt. Hän näyttelee kuljettajaa, joka palaa eläkkeeltä takaisin kilpailemaan.

Jos Hamiltonista itsestään tehtäisiin elokuva, hän sai pähkäiltyä Esquire Middle Eastin haastattelussa, kuka häntä pitäisi näytellä.

Hamiltonilla kesti tovi miettiä näyttelijää, joka näyttäisi häneltä ja voisi kenties näytellä häntä elokuvassa. Hamilton päätyi siihen, että hän haluaisi rooliin Black Panther ja Creed-leffoista tutun Michael B. Jordanin. Hamilton tosin arveli, ettei Jordan lihastensa vuoksi mahtuisi autoon, joten hänen pitäisi vähentää massaa rooliin.

Tulevan formulaelokuvan ohjaa Top Gun: Maverickin Joe Kosinski, ja sitä aiotaan kuvata oikeiden F1-kisojen aikana. Leffa saapuu Apple TV Plus -suoratoistopalveluun joskus tulevaisuudessa. Alla Hamiltonin haastattelu.

Lue myös: Brad Pitt raivostutti formulafanit – outoa käytöstä Martin Brundlea kohtaan – Episodi.fi

Lähde: The Sports Rush

Lisää luettavaa