Liam Neesonilta päivitys Mies ja alaston ase -rebootista – tuottajana Orville-tähti

Mitenhän Neeson taipuu Drebiniksi?

16.2.2023 04:31

Taken-elokuvien toimintasankarinakin tuttu Liam Neeson aikoo astua Frank Drebinin saappaisiin. Vakavakasvoista, mutta järisyttävän hauskaa poliisihahmoa näytteli aikoinaan Leslie Nielsen Mies ja alaston ase -elokuvasarjassa sekä tv-sarjassa Hei, me pamputetaan!

Elokuvat aiotaan rebootata tai suomalaisittain uudelleenkäynnistää. Projekti paljastui viime vuonna, ja sen tuottajana toimii Family Guy ja Orville -sarjojen luoja ja näyttelijä Seth MacFarlane.

Käsikirjoitus vaikuttaisi olevan jo työn alla. Liam Neeson kommentoi uudelleenkäynnistystä, kun häneltä kysyttiin, onko Mies ja alaston ase edelleen prioriteettiprojekti.

– Lähestyin Seth MacFarlanea, ja hän ja hänen tiiminsä työskentelevät käsikirjoitusten parissa. Toivomme, että pääsemme vauhtiin kesällä, Neeson valaisi.

Neeson oli aiemmin koomisessa roolissa elokuvassa Kylmä kosto (2019). Sitä roolia tutkiskelemalla voinee arvella, miten Neeson sopii tulevaan Drebinin rooliinsa.

Neesonin viimeisin elokuva on rikosmysteeri Marlowe (2022). Se kertoo 1930-luvun lopun Bay Citystä, jossa epäonninen etsivä palkataan etsimään lumoavan perijättären entistä rakastajaa. Alla traileri.

Lue myös: Bingin ChatGPT:ltä kysyttiin Avatar 2 -näytöksistä – tekoäly erehtyi vuodesta, ei myöntänyt virhettään ja alkoi aggressiiviseksi – Episodi.fi

Lähde: Screen Rant

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia