Liam Neesonin lennolla syntyy hullu panttivankidraama Speedin malliin – Katso traileri

17.10.2013 13:22

Toimintaäijä Liam Neeson on jälleen kiipelissä uudessa toimintaelokuvassa. Tällä kertaa rikostutkinta ja -hutkinta on kuitenkin rajattu yhdelle lennolle.

Non-Stop ahtaa perinteisen toimintajännärin normaalia pienempään tilaan, joten elokuvasta on tulossa yksi lisää kiehtovien klaustrofobiaskenaarioiden sarjaan muun muassa Speedin, Kuution ja Haudatun seuraksi. Lentokonetoiminta itsessään tuo tietysti mieleen myös Wesley Snipesin Matkustaja 57:n, Kurt Russellin Ratkaisun hetket ja Jodie Fosterin Flightplanin.

Non-Stopissa Neeson esittää lennon turvamiestä, joka lavastetaan syylliseksi koneen kaappaukseen. Samalla pitäisi selvittää, kuka matkustajista uhkaa vähentää koneen henkilömäärää yhdellä aina 20 minuutin välein. Löytyypä koneesta pommikin vielä, ja ilmavoimat uhkaavat ampua koko koneen tohjoksi, jos sotku ei selviä ajoissa. On siinä Neesonilla hommia!

Elokuvan on ohjannut Jaume Collet-Serra, jonka kanssa Neeson teki pari vuotta sitten Unknown-toimintajännärin. Neesonin lisäksi Non-Stopissa nähdään trailerissa melko hiljaisiin rooleihin jätetyt Julianne Moore ja Downton Abbeyn vakiokasvo Michelle Dockery.

Alla Non-Stopin ensimmäinen traileri.

Non-Stop saa ensi-iltansa ensi keväänä.

(Episodi/JSV)

Lisää luettavaa