Liam Neesonista lego: paha kyttä!

14.11.2012 12:50

Tulevan Lego-elokuvan ääninäyttelijöihin on liittynyt joukko uusia nimiä, mukana muun muassa koomikko Will Ferrell (Katastrofikytät) ja toimintavaarin ikää lähestyvä Liam Neeson (Taken).

Vuonna 2014 julkaistavassa Lego: The Piece of Resistancessa hahmojen persoona on piilotettu nimeen: Ferrell on palikkamaan President Business ja Neeson lainaa äänensä Bad Copille. Siinä legokansalaisilla puntit kolisevat ja osat putoilevat, kun paha kyttä murahtaa.

Phil Lordin ja Chris Millerin (Poutapilviä ja lihapullakuuroja) ohjaaman tietokoneanimaation pääosassa kuullaan Moneyballin Chris Prattia, joka esittää asiaankuuluvan tylsästi nimettyä Emmetiä, täysin tavallista legohahmoa. Emmetiä erehdytään luulemaan legomaailman mestarirakentajaksi, ja mokan seurauksena päähenkilö ajautuu pelastamaan President Businessin ja Bad Copin tyrannisoimaa maailmaa.

Myös Mad Men -sarjan Alison Brie ja Sin Cityssä (2005) sivuroolissa nähty Nick Offerman ovat liittyneet jo ennestään legomuotonsa löytäneiden Elizabeth Banksin (Nälkäpeli) ja Morgan Freemanin (Yön ritarin paluu) joukkoon.

Kuvassa Neeson elokuvasta Unknown (2011).

Lähde: Empire

(EPISODI/JS)

Lisää luettavaa