Liisa Ihmemaassa -jatko-osan juoni ja näyttelijät paljastettiin

17.8.2015 13:38

Tim Burtonin ohjaama fantasiaelokuva Alice in Wonderland eli Liisa Ihmemaassa sai huimat lipputuotot ilmestyessään viisi vuotta sitten. Nyt tekeillä on James Bobinin ohjaama Alice Through The Looking Glass -nimeä kantava jatko-osa, jonka on määrä ilmestyä ensi vuonna. Disney paljasti viikonloppuna järjestetyillä D23 EXPO -messuilla, millaisen tarinan uusi elokuva tulee kertomaan.

Jatko-osassa Alice (Mia Wasikowska) palaa Alimaailmaan ja huomaa, etteivät asiat ole sujuneet hyvin hänen lähtönsä jälkeen. Hullu Hatuntekijä (Johnny Depp) on muuttumassa pahikseksi, ja Alice on ainoa, joka voi auttaa häntä ennen kuin on liian myöhäistä.

Pelastaakseen ystävänsä Alice kääntyy Sacha Baron Cohenin esittämän Ajan puoleen, joka on puoliksi ihminen ja puoliksi kello. Alice päättää lähteä matkustamaan ajassa taaksepäin, vaikka häntä varoitetaankin, ettei menneisyyttä voi muuttaa. Matkallaan Alice tapaa hahmojen nuoremmat versiot ja katsojille selviää, miten heistä tuli sellaisia kuin he ovat.

Wasikowskan, Deppin ja Cohenin lisäksi elokuvassa tullaan näkemään Rhys Ifans, Anne Hathaway, Helena Bonham, Alan Rickman, Stephen Fry, Michael Sheen ja Timothy Spall.

Alla elokuvan vastajulkaistut julisteet.

alice

alice

Lähde: Cinemablend
(Episodi/SK)

Lisää luettavaa