Lin-Manuel Miranda punnitsee sosiaalisen median hyviä ja huonoja puolia: ”Yksi negatiivinen ääni voi pilata päivän”

Kolikolla on kääntöpuolensa.

31.8.2021 23:30

Variety uutisoi musikaalinero Lin-Manuel Mirandan ajatuksista sosiaalisesta mediasta. Miranda oli aiemmin kesällä myrskyn silmässä, koska hänen luomansa In the Heights -musikaalin näyttelijäkavalkadia ei pidetty tarpeeksi monimuotoisena. Jon M. Chun ohjaaman musikaalin afro-latino -presentaatio olisi monen kritisoijan mielestä voinut olla parempaa.

Miranda pyysi tapausta anteeksi, mutta intoutui nyt puhumaan sosiaalisen median huonoista puolista. ”Somen äänet voivat olla päässäsi kovia, hyvät ja pahat. Ja kun olet taiteilija, joka synnyttää asioita maailmaan, on pidettävä tasapaino siinä kuinka otat palautteen vastaan ja kuinka annat niiden vaikuttaa itseesi. Yksi kova, negatiivinen ääni voi pilata päivän. Ja se koskee kaikkia, jotka ovat sosiaalisessa mediassa. En ole ainoa, joka kokee näitä asioita”, Miranda sanoi.

Toisaalta Hamiltonin luoja oli myös sitä mieltä, että sosiaalisessa mediassa on hyvätkin puolensa. Uusia taiteilijoita löytää helposti ja vuorovaikutus yleisön kanssa on mahdollista. ”Se on kamalan jännittävää”, Miranda ajattelee.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia