Lisää fantasiatoimintaa luvassa: The Witcher -esiosasarja Blood Origin sai kuvauksensa pakettiin

Noituri-maailma on laajenemassa hyvää vauhtia.

26.11.2021 19:00

Fantasiadraama The Witcher on yksi Netflixin tuottoisimmista nimikkeistä, joten tekijöiden halu laajentaa luomaansa universumia käy hyvin järkeen. Yksi näistä laajennusprojekteista on The Witcher: Blood Origin, joka on saanut ensimmäisen kautensa kuvaukset virallisesti purkkiin tällä viikolla.

Sarjan luoja Declan de Barra (The Originals, Iron Fist, The Witcher) juhlisti kuusiosaisen kauden kuvausten päättymistä kuvilla ensimmäisestä sekä viimeisestä klaffista. Kuvaukset käynnistyivät loppukesästä 2021 ja materiaalia sarjaan on purkitettu ainakin Britanniassa ja Islannissa.

Blood Origin toimii esiosana lippulaivasarja The Witcherille ja kertoo ensimmäisen noiturin synnystä. Sen tarina sijoittuu 1200 vuotta ennen Geraltin (Henry Cavill) vaarantäyteisiä koettelemuksia. Pääosiin on kiinnitetty mm. Sophia Brown, Laurence O’Fuarain, Michelle Yeoh ja Lenny Henry.

Vielä ei ole tiedossa milloin The Witcher: Blood Origin saapuu Netflixiin, mutta vuoden 2022 julkaisu on hyvin todennäköinen. The Witcherin toinen tuotantokausi saapuu suoratoistopalveluun kolmen viikon kuluttua eli perjantaina 17. joulukuuta 2021.

Alla videomuotoinen kurkistus Blood Originin kulisseihin.

Lisää luettavaa