Lisää Star Warsia luvassa: tuleva Ahsoka-sarja käynnisti kuvauksensa

Suosikkihahmo saa vihdoin oman suoratoistosarjansa.

9.5.2022 20:30

Disney ei ole hiljentämässä tahtiaan Star Wars -sarjojensa suhteen. Obi-Wan Kenobi on saamassa huimasti odotetun ensi-iltansa vain reilun kahden viikon kuluttua, mutta seuraava projekti on laitettu jo kunnolla myös käyntiin. Ahsoka aloitti virallisesti kuvauksensa tänään.

Asiasta keroi itse Disney sosiaalisen median kanavissaan. Julkaisun yhteydessä nähdään kuva kulisseissa seisovasta tuolista, jonka selkämyksessä komeilee sarjan nimi. Selkänojassa roikkuu myös SW-veteraani Dave Filonin tavaramerkkinäkin tunnettu lierihattu.

Ahsoka seuraa nimensä mukaan The Clone Wars -animaatioelokuvassa ja -sarjassa esitellyn hahmon tarinaa. Ahsoka oli alkujaan Anakin Skywalkerin padawan, mutta vuosien varrella hän on päätynyt monelaisiin seikkailuihin ympäri kaukaisia galakseja. Liveaction versiota hahmosta esittää Rosario Dawson, joka on ottanut suosikkihahmon omakseen jo The Mandalorianissa sekä The Book of Boba Fettissä.

Myös Hayden Christensen tulee uusimaan sarjassa roolinsa Anakinina. Kaikesta päätellen tiedossa on siis varmastikin tunteikkaita kohtaamisia ja tuttua Star Wars -laatua. Disney Plussaan sarja saapunee aikaisintaan vuoden 2023 aikana.

Alla The Clone Wars -traileri.

Lisää luettavaa