Lisää väkeä naisten Expendables-sakkiin, siis siihen toiseen – Kyllä, niitä on kaksi

24.8.2013 16:57

Naisten omaan toimintasankareiden joukkoon on kiinnitetty uusi näyttelijä.

Koska femme fataleille on tekeillä kaksi rinnakkaista toimintarainaa, on syytä ottaa lyhyt kertaus:

Sylvester Stallonen testosteroniryhmä The Expendables on saamassa virallisen spin-off-elokuvan Expendabelles. Kyseisen tuotannon käsikirjoittajiksi on kerrottu romanttisia komedioita tehneet Karen McCullah Lutz ja Kirsten Smith, mutta näyttelijöistä ei ole hiiskuttu.

Samalla tuottaja Adi Shankar valmistelee omaa naisvetoista toimintaelokuvaa, jolle ei ole vielä kerrottu virallista kutsumanimeä, joten on tyytyminen naisensembleen, ”naisten Expendablesiin”. Shankarin projektia käsikirjoittaa Dutch Southern ja varmistettuja näyttelijöitä ovat Gina Carano (Haywire) ja Katee Sackhoff (6. syyskuuta Suomen ensi-iltansa saava Riddick). Nyt Collider kertoo, että poppooseen liittyy Sharni Vinson. Ai kuka?

Vinson on aiemmin nähty pääosassa tanssielokuvassa Step Up 3D (2010), mutta ilmeisesti toimintalihasten lunastus tapahtuu maailmalta kehuja keränneessä kauhuelokuvassa You’re Next, joka saa Suomen ensi-iltansa 8. marraskuuta.

Ennen Vinsonin kiinnitystä molemmat tuotannot ovat pitäneet pitkää hiljaiseloa, mutta ilmeisesti jotain siellä kulisseissa valmistellaan. Expendabellesille ei ole edes alustavaa aikataulua, mutta nimeämätön kilpailija on IMDb:ssä merkitty ilmestymään vuonna 2015.

Kuva You’re Nextistä.

(Episodi/JSV)

Lisää luettavaa