Luc Bessonia syytettiin raiskauksesta, mutta syyte kumottiin – teki ensimmäisen elokuvansa syytösten jälkeen

Besson on tehnyt paluun valkokankaille.

Ranskalaisohjaaja-käsikirjoittaja Luc Besson on palannut kameran taakse. Hän esittelee elokuvansa Cannesin filmifestivaaleilla.

June and John on pienen budjetin indie-elokuva, joka kuvattiin koronasulkujen aikana. Elokuvan nimi saattaa viitata kuuluisaan kantrilaulajapariskuntaan Johnny Cashiin ja June Carteriin.

Elokuvan pääosissa ovat debyyttinsä tekevät Luke Stanton Eddy ja Matilda Pryce.

Prycestä ei ole paljoakaan tietoa, mutta Eddy on parhaillaan kuvaamassa käsikirjoittamaansa Jericho-nimistä elokuvaa, jonka pääosassa on Thalia Besson, Luc Bessonin tytär.

Tämä on ensimmäinen elokuva sen jälkeen, kun ranskalainen tuomioistuin päätti jättää syyttämättä Bessonia, koska todisteita ei ollut tarpeeksi. Sand van Roy, jonka kanssa Besson seurusteli kaksi vuotta, syytti miestä raiskauksesta.

Van Roy nosti uuden syytteen, koska hänen mukaansa tutkimukset tehtiin liian nopeasti, mutta myös toinen tuomari päätti kumota syytteet.

Kahdeksan muuta naista on tämän jälkeen kertonut kokemuksistaan Bessonin kanssa. Eräs heistä on Bessonin entinen avustaja, joka on naisen sanojen mukaan kiristänyt hänet seksisuhteeseen.

Lähde: We Got This Covered