Luulitko että sinun avioliitossasi menee huonosti? Ben Affleck ja Jennifer Lopez viettivät itsenäisyyspäivän 4500 kilometrin päässä toisistaan

Hollywoodin tähtikaksikon rakkaustarina on kuin Linnanmäen vuoristorata.

5.7.2024 15:00

Hollywoodin yksi seuratuimmista kohupareista Jennifer Lopez ja Ben Affleck viettivät Yhdysvaltojen itsenäisyyspäiväviikonlopun eri osoitteissa. Tarkemmin sanottuna vastakkaisilla puolilla maata.

Affleck juhlisti juhlapyhää länsirannikoilla Los Angelesissa kahden lapsensa kanssa, jotka hänellä on liitostaan Jennifer Garnerin kanssa. Lopez puolestaan postaili kuvia sosiaaliseen mediaan itärannikolta, New York Citystä.

Tähtikaksikon rakkaustarina on ollut kuin vuoristorata. Lopez ja Affleck kihlautuivat 2003, erosivat 2004, päätyivät takaisin yhteen 2021, avioituivat 2022 ja ostivat yhteisen kodin 2023. Toukokuussa 2024 tiedotettiin, että pariskunta ei asu yhdessä. Kesäkuussa he pistivät myyntiin 60 miljoonan dollarin kartanonsa.

Vaikka lähipiiristä kantautuvien tietojen mukaan avioliitto on käytännössä ohi, niin virallisesti Lopez ja Affleck ovat ainakin toistaiseksi vielä naimisissa.

Lähde: Film News

Lisää luettavaa