Mad Maxin päätähdet riitaantuivat kuvauksissa – Kuinka Tom Hardy lepytti Charlize Theronin?

Kuvaukset keskellä hiekka-aavikkoa polttavan kuumassa ilmastossa, leffassa ei ole varsinaista käsikirjoitusta, pelkkä kuvakäsis, ei muita ihmisiä kuin kuvausryhmä. Kuulostaako kauhealta?

Kauheaa se oli Charlize Theronille ja Tom Hardylle, jotka tappelivat läpi Mad Max: Fury Roadin kuvausten. Theron osaa kuitenkin nyt jälkikäteen arvostaa Hardyn suoraa puhetta ja rehellisyyttä, joka johti moniin tappeluihin. Mutta kuinka Hardy sitten lepytti suuttuneen Theronin?

Hardy oli maalannut omakuvan, jonka taakse oli lämäissyt punaiseksi maalatun kämmenensä ja kirjoittanut seuraavan tekstin:

”Olet täysi painajainen, MUTTA olet myös helvetin upea. Minä tavallaan ikävöin sinua. Rakkaudella, Tommy:”

Theron kertoi Esquiren haastattelussa, että he tappelivat välillä keskenään aivan raivopäinä. Aavikko-olosuhteet vaikuttivat pyskologisesti rankasti.

”Se oli kuin perheen autoloma, mutta me emme vain menneet minnekään. Ajoimme vain. Ajoimme kohti tyhjyyttä, ja se oli todella raivostutavaa aina silloin tällöin.”

Lopulta Theron hyväksyi tilanteen ja ymmärsi, että Hardyn suoraviivainen ja rehellinen lähestymistapa oli paljon parempi kuin monen muun teennäinen tekohymy passiivis-aggressiivisen käytöksen jatkeena.

Lopulta kaksikko lähti kuvauksista hyvinä kavereina: ”Tämä on juuri sellaista mitä monet eivät tajua – tällaisessa suhteessa on todellaista kauneutta.”

Lähde: Cinema Blend

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut