Magic Mike XXL veti hurjan määrän naisia teatteriin – prosenttiluvut ovat hämmentävät

Steven Soderberghin tuottama, kuvaama ja leikkaama ja Gregory Jacobsin ohjaama Magic Mike XXL ei ehkä tehnyt hurjaa tulosta avausviikonloppunaan, mutta naisten parissa se on selvä hitti.

Varietyn lippukassaraportin mukaan Magic Mike -jatko-osa teki 26,6 miljoonan dollarin tuloksen jenkkien lippukassoilla, mutta 25,5, miljoonaa siitä tuli naisten lompakoista. Tämä tarkoittaa, että 96 prosenttia elokuvan yleisöstä oli naisia.

Elokuvan suosio naisten keskuudessa ei tietenkään tule täysin yllätyksenä aiheen huomioon ottaen, mutta esimerkiksi ensimmäisen Magic Miken tapauksessa prosenttiluku oli 76 prosenttia naisten puolella. Ehkä Soderberghin nimen puuttuminen ohjaajana veti viimeisetkin tekosyyt miehiltä mennä katsomaan miehiä strippaamassa?

26,6 miljoonan dollarin tulot eivät ehkä ole valtavia verrattuna saman viikonlopun blockbustereihin, mutta Magic Mike XXL:n budjetti oli ainoastaan 14,8 miljoonaa dollaria, joten omat tulevat ainakin takaisin – toisin kuin monilla suuren budjetin flopeilla.

Yllätyshitiksi nousseen Magic Miken jatko-osa pyörii parhaillaan Suomenkin teattereissa.

(Episodi/ML)

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut