Mahtavia uutisia pukudraaman ystäville: Supersuosittu Downton Abbey saa jatkoa!

Uusi aikakausi alkamassa ensi vuonna.

28.8.2021 13:30

Suosittu 1900-luvun alkupuolelle sijoittuva brittidraama Downton Abbey on saamassa toisen elokuvan. CinemaConissa aikaisemmin tällä viikolla tapahtuneen julkistuksen mukaan Feature Filmsin tuottaman jatko-osan nimi on Downton Abbey: A New Era ja se on saamassa maailmanensi-iltansa maaliskuussa 2022.

Vuonna 2010 käynnistynyt Julian Fellowsin luoma ja käsikirjoittama historiallinen draamasarja keräsi nopeasti valtavan maailmanlaajuisen suosion. Kuuden tuotantokauden jälkeen sen pohjalta julkaistiin myös kokopitkä elokuva, joka sarjan tavoin kantaa sekin nimeä Downton Abbey (2019). Lippukassoilla sen onnistui vetää teattereihin yleisöä yhteensä noin 335 miljoonan dollarin edestä, joten ei ihmekään, että tarinalle on kehitelty vielä lisää jatkoa.

Jatko-osaelokuvaan voi valmistautua katsomalla sarjan tuotantokaudet nyt Ylen TV1-kanavalta lauantaisin ja sunnuntaisin sekä jälkikäteen Yle Areenasta. Suoratoiston puolella sekä Downton Abbey sarjan kaikki kuusi tuotantokautta että ensimmäinen elokuva löytyvät Netflixistä.

Lähde: Deadline

Alla ensimmäisen elokuvan traileri.

Lisää luettavaa