Mahtisormukset-sarjan päihittänyt The Boys saanee viidennen kauden – siihen viittaa sarjan luojan twiitti

Voittokulku jatkunee vielä pitkään.

13.2.2023 04:30

Virkistävän tuulahduksen jo kenties joidenkin mielestä tunkkaiseen supersankarigenreen tuonut The Boys saanee viidennenkin kauden. Tähän viittaa sarjan vetäjän twiitti.

Sarjan luoja Eric Kripke kertoi olevansa kuvaamassa parhaillaan neljännen kauden finaalijaksoa. Heti perään hän naputteli, ettei kyseessä ole kuitenkaan sarjan finaali, ja paljasti luvassa olevan jatkoa.

The Boysista on kasvanut yksi suosituimmista sarjakuviin perustuvista franchiseista. Menestys on ollut sen verran huimaa, että sarja on jo saanut tai on saamassa spin-offeja. Yksi näistä on animaatiosarja The Boys Presents: Diabolical, joka sai ensi-iltansa viime maaliskuussa. Lisäksi luvassa on ainakin tuleva, supersankarikoulusta kertova sarja Gen V, jonka näyttelijöinä nähdään Lizze Broadway, Jaz Sinclair ja Chance Perdomo.

The Boys oli vuoden 2022 katsotuin sarja Prime Videossa, päihittäen suursatsauksen Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset. Kripke ei kertonut, milloin The Boysin neljäs kausi saapuu katsottavaksi.

Lue myös: Tässä ovat Googlessa vuonna 2022 trendanneet sarjat – Suomi tykkää siitä mistä Yhdysvallat tykkää – Episodi.fi

Lähde: Screen Rant

Lisää luettavaa