Mahtiuutisia Supernatural-faneille: esiosasarjat The Winchesters ja Walker: Independence etenevät virallisesti tuotantoon

Tähdillä näyttää pyyhkivän mainiosti monsterimetsästyksen jälkeenkin.

Ennätyksellisesti 15 vuotta jatkunut kauhusarja Supernatural tuli tunteikkaaseen päätökseensä marraskuussa 2020. Sen jälkeen päätähdet Jared Padalecki ja Jensen Ackles ovat edenneet uusien projektien pariin kumpainenkin tahoillaan. Nyt nämä projektit etenevät myös virallisesti jälleen yhtä askelta eteenpäin.

Padalecki toimii parhaillaan näyttelijä-tuottajana lännendraama Walkerissa, joka pyörittää toista tuotantokauttaan niin Yhdysvaltain televisiossa kuin Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelussakin.  Joulukuun alussa sarjalle lähdettiin kehittelemään esiosan mallista spin-offia nimeltä Walker: Independence ja nyt The CW -kanava on tehnyt siitä virallisen pilottijaksotilauksen. Padaleckin on määrä toimia myös spin-offin vastaavana tuottajana.

Ackles puolestaan nähdään ensi kesänä The Boysin odotetulla kolmannella tuotantokaudella, mutta hän on ollut kiireinen myös uuden tuotantoyhtiönsä tiimoilta. Ensimmäisenä yhtiön listalla on Supernatural-esiosa The Winchesters, joka keskittyy kertomaan alkuperäissarjan veljesten vanhempien, John ja Mary Winchesterin, tarinaa. Ackles tulee uusimaan sarjassa Dean Winchesterin roolinsa kertojaäänen muodossa. The Winchesters liittyi Independencen seuraan saatuaan myöskin pilottijaksotilauksen esityskanavaltaan.

Supernaturalin ystävät pääsevät siis pian nauttimaan suosikkinäyttelijöidensä kädenjäljistä jälleen uusien projektien muodossa. Toivoa sopii, että kaksikon uudet sarjat etenevät vielä piloteista aivan täysimittaisten kausien muotoon asti.

Alla Supernatural ja Walker trailerit.

YouTube video
YouTube video

Aiheeseen liittyvät jutut