Maisie Williams puhuu avoimesti ”siitä” Game of Thrones -kohtauksesta – paljastaa, näyttelikö itse siinä

Tästä kohtauksesta puhutaan vielä pitkään.

Juttu sisältää spoilereita Game of Thronesin kahdeksannen kauden toisesta osasta, joten tämän jälkeen omalla vastuulla.

Uudessa jaksossa Arya (Maisie Williams) ja Gendry (Joe Dempsie) harrastavat seksiä. Arya on tietenkin aivan ilkosillaan kohtauksessa. Onkin selvää, että siitä syntyi jo jonkinlainen kohu.

Williams on kuitenkin itse 22-vuotias ja Arya on sarjassa 18-vuotias.

Williams kertoo kohtauksesta melko avoimesti. Hän luuli aluksi, että kyseessä on vain sarjan tekijöiden David Benioffin ja Dan Weissin pila.

– Luin käsikirjoituksen läpi ja olin vain ”jaa, me teemme tämän oikeasti. Koskakohan kuvaamme sen? Minun pitää mennä salille.” Ajattelin kaikenlaista sellaista, Williams kertoo

Williamsilta kysyttiin myös, että onko hän itse kohtauksessa vai käyttikö niin sanottua body doublea kuten Lena Headey kuuluissa häpeäkävelyssään.

– David ja Dan sanoivat, ”että voit paljastaa niin paljon tai niin vähän kuin itse haluat”. Päätin piilotella itseäni. En pidä kovinkaan tärkeänä sitä, että Arya esittelee itseään tarpeettomasti. Kohtaus ei kerro alastomuudesta. Sitä paitsi kaikki muut ovat jo paljastelleet sarjassa, joten…

Gendryä näyttelevälle Dempsielle kohtaus oli kiusallinen, sillä hän on tuntenut vastanäyttelijänsä Williamsin tämän ollessa vasta 11-12-vuotias. Dempsie itse on kymmenisen vuotta Williamsia vanhempi.

– En halunnut paapoa häntä, onhan hän jo yli 20-vuotias nainen, joten päätimme vain pitää hauskaa kuvauksissa, Dempsie kertoo.

Seksikohtauksen on tarkoitus tehdä Aryasta hieman inhimillisempi hahmo kaiken sen kärsimisen ja salamurhailun jälkeen.

Lähde: Winter is Coming