Margot Robbie puolustaa seksikästä Harley Quinn -pukua: Haluaa kundien tuijottavan persettään

Australialaista syntyperää oleva Margot Robbie näyttelee DC:n tulevassa superpahiselokuva Suicide Squadissa seksikästä Harley Quinnia. Moni internet-huhuilija on kuitenkin jo kritisoinut 25-vuotiaan kaunottaren kireän kuumaa asustetta. Mitä mieltä Margot sitten on asiasta?

Harley Quinn on ollut pääosassa lähestulkoon jokaisessa leffan trailerissa. Usein hahmon päällä on nähty vain todella kireät shortsit, verkkosukkahousut sekä märkä t-paita. Margotin mielestä asuvalinta on kuitenkin osuva.

”Harley pitää hot pantseja, koska ne ovat kimaltelevat ja hauskat. Hän haluaa kundien tuijottavan persettään”, Margot kertoo New York Timesin haastattelussa.

Näyttelijätär ei kuitenkaan pitäisi vastaavia vaatteita oikeassa elämässä, mutta ne kuuluvat Harleyn kuvastoon.

”En tykkäisi pitää tällaisia yllä Margotina. Syön hampurilaisia lounaaksi, ja sen jälkeen menen kuvaamaan kohtauksen, jossa minut kastellaan läpimäräksi valkoinen t-paita ylläni. Paidasta tulee todella ihonmyötäinen ja tajuan sen koko ajan”, Margot kertoo.

Huhut kertovat jo Suicide Squadin jatko-osasta, johon näyttelijätär vastaa huvittuneena, ettei aio jatkossa pitää shortseja päällään.

YouTube video

Lähde: Film News

Aiheeseen liittyvät jutut