Margot Robbien erikoinen lempinimi paljastui – syypäänä punaiselle matolle saapuneet lapsuudenystävät

Tähti oli selvästi iloinen ystävien näkemisestä.

18.1.2023 14:15

Margot Robbie oli haastateltavana punaisella matolla kotimaassaan Australiassa, Sydneyssä, kun hän osallistui Babylon-elokuvan paikalliseen ensi-iltaan. Haastattelu keskeytyi yllättäen, kun taustalta kuului jotain kummallista.

– Hei, Maggot!

Huutelijoiksi paljastuivat Robbien lapsuudenystävät, jotka hän on tuntenut nelivuotiaasta saakka.

Lempinimi ei ollut ihan tavallisinta sorttia, sillä Maggot tarkoittaa suomeksi toukkaa, kärpäsentoukkaa, matoa ja lieroa. Mutta ystävien kesken siinä ei varmasti ole mitään pahantahtoista.

Näin voi päätellä myös Robbien reaktiosta, johon kuului puhdasta iloa ja yllätystä, ehkä pienellä mausteella nolostumista.

Robbien uusi elokuva Babylon kertoo Hollywoodin elokuvabisneksen armottomuudesta 1920-luvulla, kun elokuvissa ollaan siirtymässä mykkäelokuvista äänielokuviin. Kaikki eivät selviä muutoksesta.

Elokuva sai ehkä hiukan ristiriitaisen vastaanoton, ja se floppasi Yhdysvaltain elokuvateattereissa. IMDb:ssä Babylonia kuitenkin arvostetaan melko vakuuttavan 7,4 pisteen verran.

Muita näyttelijöitä ovat Brad Pitt, Diego Calva, Jean Smart, Jovan Adepo ja Li Jun Li. Voit katsoa videon ja Babylonin trailerin alta.

Lähde: Metro

Lisää luettavaa