Marvel-sarjakuvahahmon televisiosarja saa päätöksen

Legion päättyy kolmanteen kauteen.

28.6.2019 09:00

Legion-sarjan päätöskausi käynnistyy heinäkuun alussa. Sarjan kolmannella kaudella voimakkaan supermutantin kyvyillä varustettu David (Dan Stevens) kohtaa kytköksensä X-Men-sarjakuvista tuttuun tohtori X:ään, Charles Xavieriin (Harry Lloyd).

Legion on Noah Hawleyn (Fargo) luoma televisiosarja, joka perustuu Marvel-sarjakuvahahmoon. Lapsuudesta lähtien David Haller on siirtynyt psykiatrisesta laitoksesta toiseen, kunnes hän 30-vuotiaana rakastuu kauniiseen sekä yhtä ahdistuneeseen potilaaseen nimeltä Syd Barrett (Rachel Keller).

Davidin ja Sydin sähköinen ensikohtaamisen laukaisee Davidissa muutoksen, jonka myötä hän huomaa, että hänen kuulemansa äänet ja näyt ovatkin todellisia.

David päätyy Summerlandiin, mutanteille suunniteltuun turvapaikkaan ja koulutuskeskukseen, jossa hän kohtaa ainutlaatuisia ja poikkeuksellisia lahjoja omaavan joukon mutantteja.

Legionin kolmannella kaudella David lyöttäytyy yhteen nuoren mutantin Switchin kanssa (Lauren Tsai), jonka aikamatkustuskyky auttaa Davidia suunnitelmassaan korjata aiheuttamansa vahingot. Kolmannella kaudella esitellään myös Charles Xavierin hahmo, jolla on kytkös Davidin menneisyyteen ja kykyihin.

Legionin kolmas kausi alkaa FOX-kanavalla 1.7. klo 23.00 ja on katsottavissa Ruutu-palvelussa jälkikäteen. Legionin ensimmäinen ja toinen kausi ovat katsottavissa Ruudussa heinäkuusta alkaen. Katso uuden kauden traileri alta.

Lisää luettavaa