Marvel Studiosin pomo Kevin Feige on raivoissaan Black Widow’n julkaisupolitiikan ja Scarlett Johanssonin haasteen takia

Sotku sakenee.

Scarlett Johansson haastoi Disneyn oikeuteen sopimusrikosta, koska Disney julkaisi Black Widow -elokuvan samanaikaisesti elokuvateattereissa ja Disney Plus -suoratoistopalvelussa. Johansson väittää menettäneensä jopa 50 miljoonan dollarin verran bonusrahoja, koska elokuva ei vetänyt tarpeeksi teatterikassoilla.

Leffa on tienannut vain 319 miljoonaa dollaria lippukassoilla. Se on todella surkea tulos Marvel-elokuvalle.

Nyt Hollywoodin sisäpiiriläinen, The Hollywood Reporterin toimittaja Matthew Belloni on paljastanut Marvel Studiosin pomon Kevin Feigen olevan raivoissaan Disneylle.

– Feige on yhtiön miehiä, eikä välttele yhteenottoja tai huutamista. Nyt hän on kuitenkin vihainen ja häpeissään. Hän yritti viimeiseen asti estää Black Widow’n julkaisusuunnitelman. Hän ei olisi halunnut suututtaa omia tekijöitään ja näyttelijöitään. Ja kun paska osui tuulettimeen, kun elokuva ei vetänytkään lippukassoilla, ryhtyi Johanssonin tiimi uhkailemaan lakitoimilla. Feige halusi Disneyn maksavan Johanssonille. Disney ei ilmeisesti edes vastannut Feigelle mitään, Belloni kirjoittaa.

Disney julkaisi oman vastineensa syytteille. Disneyltä kerrotaan, ettei sopimusrikkomusta ole tapahtunut.

Lähde: Comicbook

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut