Marvel vahvisti kaksi uutta elokuvasankaria

Marvelin elokuvastudion pamppu Kevin Feige on vahvistanut kaksi uutta sarjakuvista valkokankaille hyppäävää hahmoa.

Pitkään huhuissa pyörinyt ja testivideon toimivuudestaan elokuvasankarina saanut alkuperäinen Kostajat-ryhmän jäsen, Ant-Man (suom. Muurahaismies) ja mystikkolääkäri Doctor Strange (suom. Tohtori Outo) tulevat olemaan osa Marvelin kolmatta elokuva-aaltoa.

Edgar Wrightin (Scott Pilgrim vastaan maailma) ohjaama Ant-Man saa ensi-iltansa marraskuussa 2015, samalle vuodelle aikataulutetun The Avengers 2 -elokuvan jälkeen. Feigen mukaan Wright on ainut syy, miksi Ant-Man saa oman elokuvansa. Innostunut Wright kun oli kiinnostunut hahmon siirtämisestä valkokankaille jo vuonna 2004, kauan ennen Marvelin elokuvastudion alkua ja menestystä.

Ant-Manin lisäksi myös Doctor Strange on osa The Avengers 2:sta seuraavaa Marvel-elokuvien kolmatta vaihetta. Feigen mielestä Strange on oiva lisäys, koska hahmo on täysin erilainen, mitä aiemmin esitellyt sankarit, samaan tapaan kuin ensi vuodeksi kaavaillun Guardians of the Galaxy -elokuvan avaruusseikkailijat. Doctor Strange -elokuva ilmestyy vuonna 2016.

IMDB listaa Feigen tuotantoihin myös The Hands of Shang-Chi -elokuvan, joten kungfusankari Shang-Chi lienee kolmas uusi tulokas. Paljasrintainen Bruce Lee -klooni olisi ainakin hupaisa näky sankarina viikinkijumalan ja rautahaarniskan jälkeen. Shang-Chin elokuvalle ei ole vielä valittu julkaisuvuotta.

Marvel-elokuvien kakkosaalto käynnistyy tänä kesänä Iron Man 3:lla ja jatkuu marraskuussa Thor: The Dark Worldillä. Ensi vuonna on galaksinvartijoiden lisäksi myös Captain American vuoro hutkia uudestaan ennen vuoden 2015 The Avengers 2 -yhteenvetoa.

Wrightin uusin elokuva, Simon Peggin ja Nick Frostin kanssa tehty The World’s End -komedia saa ensi-iltansa tämän vuoden lopulla.

Lähde: MTV

(Episodi/JS)

Aiheeseen liittyvät jutut