Matt Damon ja Paul Greengrass jälleen tiimiksi Bourne-elokuvaan

Pelkkien huhujen sijaan nyt näyttää varmalta, että uusi Bourne-elokuva olisi virallisesti työn alla Universalilla. Tässä osassa olisi itse Jason Bourne pääosassa, toisin kuin viimeksi nähdyssä Medusan perintö (2012) -elokuvassa, jossa hahmoa ei nähty. Hetken vaikutti jo siltä, ettei jatkoa olisi luvassa aiemmalla tiimillä, mutta nyt sekä Matt Damon että Paul Greengrass ovat puhuneet mahdollisuudesta lähteä jälleen Bourne-projektiin.

Elokuvatuote lähti liikkeelle hyvän vastaanoton saaneesta Medusan verkko (2002) -elokuvasta, mutta elokuvasarja löysi vielä suuremman suosion Paul Greengrassin ottaessa ohjat jatko-osissa Medusan isku (2004) ja Medusan sinetti (2007).

Studio on niin innoissaan Greengrassin ja Damonin mahdollisesta yhteistyöstä, että olisi antamassa heidän elokuvalleen julkaisupäivän, joka alun perin oli kaavailtu Justin Linin jatko-osalle elokuvaan Medusan perintö, jonka pääroolissa nähtiin Jeremy Renner. Tämä tarkoittaisi sitä, että saatamme nähdä uuden Bournen jo kesällä 2016. Alkuperäisen Bourne-trilogian jatkaminen vaikuttaisi kuuluvan elokuvayhtiön prioriteetteihin.

Universalilla ei ole supersankareita tuotteinaan, mutta sen sijaan studiolla saattaa kohta olla kaksi uutta Bourne-elokuvaa hyödynnettävänään.

Lähde: HeyUGuys

(Episodi/RK)

Aiheeseen liittyvät jutut