Likaisista poliiseista kertovan elokuvan ohjaaja pisti ”mulk*n” pääosanäyttelijän vaihtoon, eikä jaksa jauhaa töistään

The Guard ja Calvary -elokuvat käsikirjoittanut ja ohjannut John Michael McDonagh on irlantilaistaustaiseen tyyliin varsin suorapuheinen, eikä turhaan jaksa elokuvistaan jauhaa.

Uusimman elokuvansa War On Everyonen festariesityksen jälkeen McDonagh saapui Q&A-tilaisuuteen, mutta pitkien jaarittelujen sijaan töksäytti vastaukset suoraan ja tyylilleen ominaisesti.

War On Everyonen pääosissa nähdään Alexander Skarsgård ja Michael Peña, mutta Skarsgård tuli elokuvaan alkuperäisen pääosanäyttelijän menetettyä paikkansa.

”Meillä oli toinen tyyppi, mutta hän oli aika mulkku. Garrett Hedlund”, McDonagh ilmoitti kyselijöille. Hedlund tunnetaan muun muassa elokuvista Matkalla, Pan ja Tron: Perintö.

McDonagh’n muihin ”nopeasti pois alta” -vastauksiin kuuluivat myös seuraavat heitot:

Taustatutkimuksesta elokuvaan: ”Olen hädin tuskin puhunut yhdellekään poliisille koko elämäni aikana.”

Elokuviensa viittauksista taiteeseen ja kirjallisuuteen: ”Kirjoittaminen on tylsää. Laitan ne sinne viihdyttääkseni itseäni.”

Elokuvan kuvauspaikan valinnasta (Albuquerque, New Mexico): ”Siellä on hyvät verohelpotukset.”

War On Everyone kertoo kahdesta hyvin kyynisestä ja korruptoituneesta poliisista, jotka kiristyspelissään joutuvatkin yhtäkkiä vähän liian isoihin kenkiin. John Michael McDonagh’n veli, Martin McDonagh, tunnetaan elokuvista In Bruges ja Seven Psychopaths.

Lähde: Uproxx

(Episodi/ML)

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut