Mean Girls -tähdet palasivat yhteen! Lopputuloksena hauska teinileffasuosikkia mukaileva mainospätkä

Tämä mainos se on todella ”fetch”!

1.11.2023 23:30

Mean Girl -hittikomedian tähdet ovat palanneet yhteen vuosien tauon jälkeen tehdäkseen yhdysvaltalaiselle Walmart-kauppaketjulle uuden Black Friday -mainospätkän.

Ikonisen teinielokuvan tähdistä mukana ovat Lindsay Lohan, Amanda Seyfried, Lacey Chabert, Daniel Franzese ja Rajiv Surendra. North Shore -lukion suosituimpana tyttönä nähty Rachel McAdams ei ole lähtenyt mukaan tähän videoprojektiin.

Mainos käy runsaalla kädellä läpi Mean Girlsin tunnetuimpia kohtauksia ja lausahduksia Lohanin kertojaäänellä höystettynä, aivan kuten alkuperäisteoksessakin. Näkemään päästään muun muassa Jingle Bell Rock -tanssiesitys, uusi keskiviikkoisin pinkkiin pukeutuva suosittujen tyttöjen joukko ja Seyfried ennustamassa säätä.

Lohan oli mielissään tilaisuudesta palata yhteen ja vaihtaa kuulumisia entisten kollegoidensa kanssa. Vanhojen kokemusten muistelu puolestaan oli Chabertille erityisen mieluisaa ja Franzesesta tämä vuoden lopun juhlapyhien alainen aika oli täydellinen sauma uudelle yhteisprojektille.

Mean Girls sai ensi-iltansa keväällä 2004 ja se nousi nopeasti yhdeksi teinielokuvien suosituimmista tapauksista. Tarina on saamassa ensi vuonna myös uuden musikaaliversioinnin, jonka käsikirjoittaa alkuperäiselokuvassakin näytellyt ja sen käsikirjoittanut Tina Fey.

Katso tuore hauska mainospätkä kokonaisuudessaan alta.

Lähde: ABC, People

Lisää luettavaa