Megamenestykseksi nousseen kaahailuelokuvan ohjaaja Aquamanin kimppuun?

Jättimäisiä tuloja jo tehneen Fast & Furious 7 -elokuvan ohjaajaa James Wania kosiskellaan nyt supersankarimaailmaan, kertoo The Hollywood Reporter.

Sivuston mukaan Warner Bros haluaa Wanin ohjaavan heidän DC-universumiinsa kuuluvan Aquaman-elokuvan, jonka pääosaan on kiinnitetty Jason Momoa.

Diiliä ei kuitenkaan ole vielä tehty, ja Wan saatetaan vielä pistää ohjaamaan myös Fast & Furious 8, mikäli Universal niin haluaa. Tämä tarkoittaisi, että Wan joutuisi kieltäytymään vesisankarin seikkailuista.

Aquamanillä ei myöskään ole vielä käsikirjoitusta, vaan omia kilpailevia versioitaan kirjoittavat tällä hetkellä Will Beall (Gangster Squad) ja Kurt Johnstad (300). Toinen heistä saa lähteä kotiin, kun toinen saa käsikirjoituksensa studion ja DC:n näpräämisen jälkeen valkokankaalle. Se, miksei tästä ole tehty reality-ohjelmaa, on täysi mysteeri.

James Wan tuli tunnetuksi ensimmäisestä Saw-elokuvasta ja on sen jälkeen pysytellyt uskollisena kauhujuurilleen. Fast & Furious -menestys saattaa kuitenkin viedä miehen nokan kohti isompia vesiä (pun intended).

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut