Megatähti palaa vierailemaan hittikomediaan kahdessa eri roolissa!

Vuosituhannen alussa naurattanut Will & Grace oli aikoinaan tunnettu suurista tähdistä pienissä sivuosissa, ja sama kaava jatkuu uusissa jaksoissa.

11.1.2018 22:32

Monipuolisen uran viihdemaailmassa tehnyt Jennifer Lopez vierailee piakkoin yhdessä Will & Grace -sarjan jaksossa.

Lopez ei suinkaan vieraile sarjassa ensimmäistä kertaa, sillä hän esiintyi sarjassa itsenään jo vuonna 2004. Karenin häissä laulanut ja Jackin kiertueelleen palkannut Lopez tekee uusintakierroksella hieman erilaisen esiintymisen: hän on tulevassa jaksossa sekä omana itsenään että Harlee Santos -hahmonaan Shades of Blue -sarjasta.

Alun perin kahdeksan tuotantokauden Will & Grace jatkui uusin jaksoin syksyllä 2017, ja sarja on uusittu jo seuraavallekin kaudelle. Sekä Will & Grace että Lopezin oma Shades of Blue ovat NBC-kanavan sarjoja.

Lopezin ura kattaa niin Vegasin areenat kuin hittielokuvatkin, ja hän tuntuu kerkiävän hämmentävän moneen paikkaan. Näyttelemisen ja tuottamisen lisäksi Lopez laulaa ja tanssii sekä esiintyy useissa viihdeohjelmissa ja projekteissa. Viime aikoina Lopez on kunnostautunut myös hyväntekeväisyyden saralla, sillä hän on ollut näkyvästi vetämässä Puerto Ricoa viime syksynä ravistelleen hurrikaanin jälkeistä avustuskeräystä.

 

Lähde: TVLine.com.

Lisää luettavaa