Mel Gibsonin majavasta tulee terapeutti – katso persoonallinen elokuva nyt ilmaiseksi

IMDb-arvosana on 6,6.

18.3.2024 18:00

Jodie Fosterin ohjaama Majava (The Beaver, 2011) on persoonallinen perhedraama synkän epätoivon partaalle ajautuneesta Walterista (Mel Gibson), lelutehtaan johtajasta, joka päätyy kännissä yrittämään itsemurhaa. Hän kuitenkin epäonnistuu siinä. Tuhannen krapulapäissään hän alkaa juttelemaan majavahahmoisen käsinuken kanssa – joka yllättäen vastaa hänelle! Ei aikaakaan kun majavasta tulee Walterille terapeuttinen tapa päästä takaisin jaloilleen – ja ennen kaikkea rikkonaisen perheensä pariin.

Episodin arvostelussa kolme tähteä saanut Majava rakentuu näyttelijöidensä ympärille. Hieman humoristisenkin draaman ilmestyttyä Gibson rypesi lähinnä negatiivisissa juoru-uutisissa, mutta etenkin sivurooleissa olevat nuoret Jennifer Lawrence ja traagisesti vuonna 2016 kuollut Anton Yelchin ovat raikkaita tuulahduksia. Koko Episodin arvostelun pääsen lukemaan täältä.

Majava on jostain syystä vältellyt kuukausimaksullisia suoratoistopalveluja, mutta nyt sen voi katsoa ilmaiseksi Rakuten TV:stä. Elokuvassa on suomenkielinen tekstitys ja kuuntelemaan sitä pääsee oman laitteistonsa mukaisesti joko 5.1- tai 2.0-ääniraidalla. Tee tekstitys- ja ääniraitavalinnat elokuvan alettua.

Majavan pariin pääset täältä.

Lisää luettavaa