Menikö Dave Chappelle liian pitkälle uudessa Netflix-spesiaalissa? ”En ole pedofiili, mutta jos olisin…”

Chappellen uusi Netflix-spesiaali sisältää rankkaa tekstiä.

Hollywood Repoter uutisoi Dave Chappellen uudesta Netflix-spesiaalista Sticks & Stones, jossa Chappelle ottaa kantaa moniin kuohuttaviin asioihin. Pääasiassa Michael Jacksonin tapaukseen.

”Tämä on huonoin ajoitus ikinä olla julkkis”, Chappelle sanoo. Hänen mukaansa nyt on meneillään ”julkkisten metsästyskausi” ja että parhaillaan vallitsee ”poistamiskulttuuri”.

”Michael Jackson on ollut kuolleena 10 vuotta ja tällä on kaksi uutta oikeusjuttua”, Chappelle veistelee ja haukkuu kohua nostaneen Leaving Neverland -dokumentin. ”Älkää katsoko sitä… Se on v*tun ällöttävä.” Hän puhui paljon Jacksonin tapauksesta ja ettei usko raiskauksien tapahtuneen.

Chappelle totesi, ettei seuraavaa asiaa ole ehkä oikein sanoa: ”Luulen, ettei hän tehnyt sitä, mutta tiedättekö mitä? Vaikka hän olisi tehnyt sen… Ymmärrättekö mitä tarkoitan? Hän on Michael Jackson. Tiedän, että yli puolta tämän huoneen ihmisistä on käytetty hyväksi heidän elämiensä aikana, mutta se ei ollut hittovie Michael Jackson, eihän?”

Chappelle ei usko Jacksonia syyttäneitä, koska Macaulay Culkin ei ole sanojensa mukaan joutunut Jacksonin ahdistelemaksi tai nähnyt sellaisia tapauksia. ”En ole pedofiili, mutta jos olisin, Macaulay Culkin olisi ensimmäinen lapsi jota panisin – Kerron sen tässä ja nyt”, Chappelle sanoo.

Aiheeseen liittyvät jutut