Mestariohjaaja Francis Ford Coppola liittyi Instagramiin – Ymmärrettävästä syystä

Elokuvantekijä aloitti sosiaalisessa mediassa toimimisen asiaankuuluvasti omakuvalla.

29.5.2023 21:45

Mestariohjaaja Francis Ford Coppola on liittynyt Instagramiin. ”Olen virallisesti liittynyt sosiaaliseen median maailmaan”, kuten hän asian itse ilmaisee ensimmäisessä postauksessaan, joka julkaistiin viime viikon lopulla.

Syykin on selvä. Coppolan uusi elokuva, jättituotanto Megalopolis, jota ohjaaja on kehitellyt yli 40 vuotta, on jälkituotannossa. Ohjaaja-käsikirjoittaja-tuottaja haluaa sosiaalisen median kautta kertoa omasta elämästään ja uudesta elokuvasta, samalla markkinoiden sitä.

”Toivon voivani antaa teille vilauksen elämääni ja matkaani urani mielenkiintoisimman elokuvan, Megalopoliksen, tekemiseen”, kuvatekstissä lukee.

Ensimmäisen valokuvan, potretin, jälkeen Coppola on julkaissut Instagram-tilille kuvan isoisästään sekä Megalopoliksen näyttelijäkatraasta. Mukana leffassa on nimekäs joukko, kuten Adam Driver, Shia LaBeouf, Forest Whitaker, Aubrey Plaza, Giancarlo Esposito.

Seuraajilleen Coppola jakoi ensimmäisessä postauksessaan lempeät terveiset.

”Yksi elämän suurimmista yllätyksistä on, kun huomaa olevansa iäkäs. Mutta siitä tulee lempeä lohtu, sillä kaikki rakastavat tarinoita ja muinaisia ​​seikkailuja isoisänsä kertomina.”

Lue lisää: Francis Ford Coppola päivittää Megalopoliksen tilannetta ja kommentoi huhuja kaaoksesta: ”Elokuvan tyyli ylitti odotukseni”

Lisää luettavaa