Francis Ford Coppola päivittää Megalopoliksen tilannetta ja kommentoi huhuja kaaoksesta: ”Elokuvan tyyli ylitti odotukseni”

Mestari on puhunut.

22.5.2023 23:01

Indie Wire uutisoi ohjaajalegenda Francis Ford Coppolan kommenteista koskien tulevaa suurprojektiaan Megalopolis. Aiemmin on uutisoitu, että elokuvan kuvaukset olisivat olleet yhtä kaaosta.

Ilmestyskirja Nytiä leikattiin kuukausia ja kuukausia, ja koska se tehtiin Filippiineillä, se oli mystistä. Megalopoliksessa on kyse samasta asiasta. Huhu lähtee leviämään, raportoitiin kaaoksesta. Mutta lähdettä ei ollut olemassa.”

Coppola sanoo olleensa omasta näkökulmastaan aikataulussa. ”Minun näkökulmastani, olin aikataulussa, mikä on vaikeaa isossa ja vaikeassa elokuvassa. Rakastan näyttelijöitäni, enkä vaihtaisi heistä ketään. Elokuvalla oli tyyli, joka ylitti odotukseni. Siltä minusta tuntuu.”

Tuotanto päättyi maaliskuussa. Elokuvassa nähdään sellaisia suuria nimiä, kuin Adam Driver, Shia LaBeouf, Forest Whitaker, Aubrey Plaza, Giancarlo Esposito, Laurence Fishburne, Jon Voight, Jason Schwartzman ja Dustin Hoffman.

Lisää luettavaa