Miekkamies Game of Thronesista kiinnitetty uuteen Star Warsiin

Näyttelijä Miltos Yerolemou, parhaiten tunnettu roolistaan fantasiadraama Game of Thronesissa, on liittynyt parhaillaan kuvattavan elokuvan Star Wars: Episode VII näyttelijäkaartiin.

Game of Thronesissa Yerolemou esitti atleettista miekkailijaekspertti Syrio Forelia, joka ryhtyy valmentamaan nuorta Arya Starkia (Maisie Williams) miekkailun saloihin. Yerolemou on uransa aikana näytellyt muitakin rooleja, jotka ovat vaatineet miekkailua. Näytteljän miekkailukokemus johtaa varmasti arvailuihin, että hänen roolihahmonsa saattaa päästä käyttämään valosapelia Star Warsissa.

Yerolemoun roolia arvellaan kuitenkin melko pieneksi. Hän on viimeisin Game of Thronesin näyttelijöistä, joka on liitetty Star Warsiin. Kesäkuussa ilmoitettiin, että Brienne Tarthia esittävä Gwendoline Christie tulisi olemaan scifi-saagan seuraavassa osassa.

Star Wars: Episode VII on hiljattain käynnistänyt jälleen kuvauksensa muutaman viikon tauon jälkeen Harrison Fordin murrettua jalkansa kuvausten aikana. Fordin tavoin vanhoihin rooleihinsa ovat palanneet Mark Hamill sekä Carrie Fisher. Elokuvan on määrä ilmestyä joulukuussa 2015.

Lähde: BBC

(Episodi/RK)

Aiheeseen liittyvät jutut