Mies unohti palauttaa 14 vuotta sitten vuokratun VHS-kasetin ja joutuu oikeuteen – elokuvan tähti Tom Green puuttui asiaan

Concordista, Yhdysvalloista kotoisin oleva James Meyers yllättyi totaalisesti, kun poliisin rutiinipysäytys muuttuikin pidätykseksi.

Mies oli kuljettamassa tytärtään kouluun, kun poliisi pysäytti hänet sammuneen takavalon takia. Poliisin ajettua Meyersin ajokortin poliisin järjestelmän läpi ilmeni, että hänestä oli pidätysmääräys vuodelta 2002.

– Poliisi sanoi minulle: ”En tiedä miten tämän kertoisi, mutta sinusta on pidätysmääräys vuodelta 2002. Ilmeisesti vuokrasit elokuvan Sormet pelissä, etkä koskaan palauttanut sitä.” Luulin, että hän vitsailee, Meyers selitti epäuskoisena.

Poliisit käyttäytyivät tilanteessa kohteliaasti ja ammattimaisesti. Siitä huolimatta Meyers pidätettiin ja hänelle laitettiin käsiraudat – hän pääsi kuitenkin myöhemmin vapaaksi. Lisäksi hän joutuu oikeuteen, jossa häneltä vaaditaan 200 dollaria sakkoina. Kyseistä videovuokrausliikettä ei ole enää edes olemassa.

Elokuvassa näyttelee Tom Green ja sitä on sanottu monessa yhteydessä maailman huonoimmaksi elokuvaksi. Erikoisena käänteenä Green huomioi uutisen Twitterissä ja hän on lupautunut myös maksamaan sakot Meyersin puolesta. Green sanoo twiitissä: ”Näin tämän (uutisen) juuri ja en voi uskoa sitä todeksi.”

Alla Tom Greenin twiitti ja video, jossa hän puhuu asiasta.

Tom Green

We chat to Tom Green about social media, koalas & the man who was arrested for not returning a VHS of 'Freddy Got Fingered'! #TheProjectTV

Julkaissut The Project 24. maaliskuuta 2016

Kuva: Sormet pelissä

Lähde: WSOC TV

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät jutut