Mihin katosi 90-luvun supertähti Neve Campbell? Tältä hän näyttää nykyään

Kohta tulossa mystinen kauhuelokuva.

Neve Campbell on yksi niistä 90-luvun Hollywood-näyttelijättäristä, jotka nauttivat aikoinaan hetken suursuosiota. Hänet muistetaan muun muassa Villit kuviot -elokuvasta, Viiden juttu -sarjasta sekä elokuvasarjasta Scream.

Tähden ura ikävä kyllä haalistui siitä mitä se oli, eikä Campbell ole joidenkin muiden arvostettujen naisnäyttelijöiden tapaan saanut pidettyä itseään A-luokan Hollywood-tuotantojen tähtenä. Hän avasi asiaa vuonna 2018.

– Tarvitsin hetken rauhoittumiseen. Kun olin kaksikymppinen, se kaikki (menestys) tuli niin nopeasti ja suurella vyöryllä, etten pystynyt kunnolla käsittelemään sitä. Se oli tietenkin mahtavaa ja olen siitä kiitollinen, mutta se meni asteelle, jossa minulle tarjottiin asioita, joita en halunnut tehdä, Campbell sanoi.

Tähti lisäsi vielä saaneensa tarjouksia vain kauhuelokuvista ja huonoista romanttisista komedioista. Tämä johtikin siihen, että hän poistui pitkäksi aikaa parrasvaloista.

Campbellin näyttelijänura ei kuitenkaan tyssännyt missään vaiheessa kokonaan. Merkittävimpiä viime vuosien työprojekteja häneltä on House of Cards -sarja, jossa hän esitti taitavaa poliittista peluria. Paluu isompiin leffoihin puolestaan nähtiin, kun hän näytteli Skyscraper (2018) -elokuvassa yhdessä Dwayne Johnsonin kanssa.

Seuraava mielenkiintoinen elokuva Campbelliltä on Scream (2022), joka on ainakin jonkinlaista jatkoa Scream 4 -elokuvalle – mutta samalla elokuvan on tarkoitus toimia elokuvasarjan uutena alkuna. Mistä on kyse selvinnee koko outoudessaan, kun Scream saapuu elokuvateattereihin ensi vuoden tammikuussa.

– Olen innoissani astuessani takaisin Sidneyn kenkiin ja näen Courteneyn (Cox) ja Davidin (Arquette), tähti kommentoi haastattelussa vuosi takaperin, ja lisäsi vielä Scream-elokuvien olevan hänelle tärkeä osa elämää.

Alla  Campbellin jakamia Instagram-kuvia.

Lähde: Screen Rant, ET Online