Miksi kukaan ei suostu ohjaamaan Channing Tatumin supersankarielokuvaa?

Viime vuonna ilmoitettiin, että Ryhmä-X:n jäsen Gambit (suomalaisittain Gambiitti) seikkailisi omassa elokuvassaan. Hahmo nähtiin jo valkokankailla X-Men Origins: Wolverine -elokuvassa, mutta siinä hahmoa esittänyt Taylor Kitsch ei jatka roolissa. Gambiittia tulevassa elokuvassa esittää Channing Tatum, joka on noussut Hollywoodin ykköstähtien joukkoon viime vuosina.

Tatum on kuulemma roolista todella innoissaan ja haluaa löytää elokuvalle hyvän ohjaajan. Ohjaajan löytäminen on kuitenkin osoittautunut haastavaksi. Tatum kuulemma lähestyi Darren Aronofskya (Noah, The Fountain) ohjaamisesta, mutta tämä kieltäytyi. Aronofskyn jälkeen Tatum kysyi Bennet Milleriä (Moneyball), joka ohjasi Tatumia Foxcatcherissa. Miller kieltäytyi tehtävästä myös.

Tatum ei kuitenkaan ole luovuttanut ohjaajan etsimisessään. Seuraavana Tatumin ohjaajalistalla olivat Gareth Evans (The Raid) ja J.C Chandor (Väkivallan vuosi). Kummatkin ohjaajat kieltäytyivät Tatumin tarjouksesta.

Vaikea sanoa, miksi pesti ei kenellekkään kelpaa. Toivottavasti Tatum löytää elokuvalle hyvän ohjaajan. Alustavasti Gambit-elokuvan ensi-ilta on 7.10.2016.

Kuva: Nouseva Jupiter

Lähde: Screencrush

(Episodi/LV)

Aiheeseen liittyvät jutut