Miksi Shaun of the Dead -tähteä pelottaa tuleva Star Trek?

Star Trekin legendaarista Scottya näyttelevä Simon Pegg hyppää myös tulevan Trekin käsikirjoittajan pallille Doug Jungin pariksi. Naureskeleva Pegg kertoo kuinka kauhistuttava ajatus on.

Colliderille antamassaan haastattelussa Pegg paljastaa, että käsikirjoittajaksi ryhtyminen oli vaikea ja pelottava päätös: ”Rakastan Star Trek -tuottajia JJ Abramsia ja Bryan Burkea, ja olenkin heille paljon velkaa. Senpä takia päätin lopulta ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä sen”.

”Olen ensimmäistä kertaa astumassa maailmaan, joka ei ole minun luomukseni, tai luotu yhdessä Edgar Wrightin tai Nick Frostin kanssa. Nyt pitääkin vain löytää sarjan henki, ja yrittää luoda jotain omaa mutta tuttua. Minun pitää noudattaa tiettyjä sääntöjä ja seurata alkuperäisen sarjan ideoita”, Pegg kertoo kirjoitustyöstään.

Pegg ei edes lukenut Roberto Orcin hyllytettyä käsikirjoitusta, vaan lähti täysin puhtain paperein liikenteeseen. ”Tapasimme ohjaaja Justin Linin kanssa ja aloimme vain työskennellä. Hän halusi tiettyjä asioita elokuvaan, joten kirjoitin ne sinne. En ole ennen työskennellyt näin”, Pegg paljastaa.

Kolmannen Star Trekin ensi-illaksi on merkitty ensi vuoden kesäkuu.

Lähde: Empire Online

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut