Miley Cyrus antoi ymmärtää naisten olevan lesboja miesten pahuuden vuoksi – myrsky oli valmis

Korjaili puheitaan myöhemmin Twitterissä.

22.10.2019 11:48

Sosiaalisessa mediassa voi hetkessä syntyä pienimuotoisia myrskyjä. Tällä kertaa sellaisen sai aikaan 26-vuotias laulaja Miley Cyrus, joka näytteli vastikään Black Mirror -Netflix-sarjassa.

– Ajattelin aina, että minun täytyy olla homoseksuaali, koska ajattelin kaikkien miesten olevan pahoja, mutta se ei ole totta. On hyviäkin ihmisiä, joilla vain sattuu olemaan (penis), Cyrus mietti suoratoistolähetyksessään Instagramissa.

Hän neuvoi myös muita naisia ja tuumi, ettei kenenkään tarvitse olla homoseksuaali sen vuoksi, etteikö hyviä miehiä olisi. Pian Cyrus sai kuraa niskaansa.

– Miley, ei näin… Älä käytä homoyhteisöä korvikkeena sille, ettet löytänyt poikaystävää. Ihmiset eivät ole homoja, koska he ”luovuttivat” miesten suhteen. Tämä on hyvin loukkaavaa, eräs somettaja kommentoi.

Monet miettivät, vitsailiko Cyrus, varsinkin koska laulaja julisti vuonna 2015 olevansa panseksuaali. Hän kertoi tuolloin sukupuolensa ja seksuaalisuutensa olevan liukuva.

Cyrus on seurustellut sekä miesten ja naisten kanssa. Vastikään hän erosi näyttelijä Liam Hemsworthista – ja siirtyi sen jälkeen hoitamaan yksinäistä oloaan saman sukupuolen kanssa. Vielä ollessaan Hemsworthin kanssa naimisissa Cyrus julisti olevansa edelleen homoseksuaali.

Laulaja korjaili puheitaan maanantaina Twitterissä:

– Teen tämän selväksi, ET voi VALITA seksuaalisuuttasi. Synnyt sellaisena kuin olet. On aina ollut prioriteettini suojella LGBTQ-yhteisöä, jonka jäsen olen.

Lähde: Newser

 

Lisää luettavaa