Miltä kansikuvapoika Ryan Gosling näytti ennen menestystään? – Striimaa uran aloittaneet elokuvat

8.2.2013 09:00

Äänekkään fanikunnan omaava Ryan Gosling on kuumaa kamaa myös tämän vuoden ensi-illoissa. Gosling on mukana peräti neljässä uudessa elokuvassa. Mutta moniko muistaa millaisia rooleja näyttelijä teki elokuvauransa alussa? Netin videopalvelut Netflix ja Viaplay tarjoavat nähtäville Goslingin alku-uran tuntemattomiksi jääneitä tuotantoja.

Viimeksi vuoden 2011 elokuvissa Vallan kääntöpuoli, Hölmö hullu rakkaus ja Drive ihastuttanut Gosling aloitti uransa jo vuonna 1997 perhe-elokuvalla Frankenstein and Me. Kyseistä kauhukomediaa ei ole saatavilla, mutta Viaplayllä on tarjolla heti Goslingin uran seuraavat kolme elokuvaa: Denzel Washingtonin Remember the Titans – titaanien taistelu (2000) ja kaksi vähemmän tunnettua draamaa, The Believer (2001) ja The Slaughter Rule (2002).

Myös Netflixillä on tarjota nuori Gosling, Sandra Bullockin vetämässä trillerissä Numeromurha (2002).

Sittemmin näyttelijän ura sai nousevan käyrän The Notebook – rakkauden sivuista (2004) josta näyttelijän ura jatkui Netflixistä löytyvään Half Nelsoniin (2006), joka toi Goslingille tähän asti ainoan Oscar-ehdokkuuden.

Uudemmista elokuvista Viaplayllä voi kokeilla, miten Suomen valkokankaat välttänyt rikosdraama All Good Things (2010) uppoaa Goslingin hurmurihymyyn tottuneille.

The Notebook, Drive ja Vallan kääntöpuoli eivät tällä hetkellä kuulu verkkopalveluiden ohjelmistoihin, mutta Hölmö hullu rakkaus, josta kuva, on Netflixin valikoimassa.

Valkokankailla Gosling nähdään tänä vuonna elokuvissa The Place Beyond the Pines, Gangsterisota, Only God Forgives ja Terrence Malickin vielä nimeämättömässä projektissa. Gangsterisota on tällä hetkellä ainut, jolle on varattu Suomen ensi-iltapäivä, 1. maaliskuuta.

(Episodi/JS)

[muuta linkki=”http://www.episodi.fi/?p=22755″ teksti=”Mikä ihmeen striimaus? Mitä nämä Netflixit ja Viaplayt ovat?”]

Lisää luettavaa