Miltä näyttäisi Wolverine ilman Hugh Jackmania? Tai Willem Dafoe Lepakkomiehenä? – Katso lista supersankareista, jotka melkein olivat

22.10.2013 20:00

Hugh Jackmanin ja Wolverinen välillä on nykyään yhtäläisyysmerkki. Mutta olisiko sama symbioosi toistunut, jos Wolverinea olisi X-Men-elokuvassa näytellyt joku muu?

Elokuvasivusto Collider on koonnut lyhyen, mutta hauskan listan merkittävistä supersankareista, jotka olisivat voineet näyttää valkokankailla hyvin erilaisilta, jos tietyt näyttelijävalinnat ja sattumukset olisivat menneet toisin.

Kynsikkään mutantin rooliin oli ensin ehdolla Dougray Scott (My Week with Marilyn), joka on monista elokuvarooleistaan huolimatta yhä melko tuntematon suuruus. Jackman kuitenkin sai roolin, koska Scottilla oli muita kiireitä M:I-2 Vaarallinen tehtävä 2 -elokuvan kanssa.

Mielenkiintoinen on myös tieto, että Jake Gyllenhaal (Poliisit) oli valmisteltu korvaamaan selkänsä loukannut Tobey Maguire Spider-Man 2 – Hämähäkkimies 2:n kuvauksissa, jos Maguire ei olisikaan parantunut ajoissa.

Entäpä millainen olisi ollut Willem Dafoen (Shadow of the Vampire) versio Batmanista? Todennäköisesti merkillinen.

Koko lista Colliderin sivuilla.

Kuva Wolverine-elokuvasta.

(Episodi/JSV)

Lisää luettavaa