”Minua uhattiin veitsellä” – Bradley Cooper tuli melkein puukotetuksi New Yorkissa, koska kuunteli musiikkia

Tarinan opetus: kuulokkeiden käyttö voi olla vaarallista.

1.12.2021 20:30

Hurjia tilanteita voi tulla vastaan myös julkisuuden henkilöille. Hollywood-tähti Bradley Cooper (The Hangover, A Star Is Born, Guardians of the Galaxy) kertoo tuoreessa Armchair Expert -podcastin jaksossa joutuneensa uhkaavaan tilanteeseen newyorkilaisella metroasemalla lokakuussa 2019.

Cooper kertoo olleensa matkalla hakemaan tytärtään koulusta ja odottaneensa metroa laiturin päätyalueella. Yhtäkkiä hän huomasi henkilön lähestyvän itseään, mutta valokuvan ja nimikirjoituksen pyytämisen sijaan kyseinen kanssamatkustaja osoittikin häntä veitsellä.

”Onpa hieno veitsi”, hän muistaa sanoneensa tilanteessa ja vasta sitten nostaneen katseensa itse nuoreen uhkaajaan. Cooper päätti paeta tilanteesta ottamalla rivakasti jalat olleen: hän kiisi portaat laiturilta ylös ja yli pyöröporttien, minkä jälkeen hän nappasi puhelimensa ja otti kolme kuvaa myös pakenemaan lähteneestä uhkaajasta.

Päästyään katutasolle Cooper huomasi lähettyvillä pari poliisia, joille hän juoksi näyttämään ottamiaan kuvia. Poliisi kuitenkin oli enemmän huolissaan tähden voinnista, sillä puukotuksen uhrit eivät usein aluksi edes tajua tulleensa haavoittuneeksi käynnissä olevan shokkitilan vuoksi. ”Se kaikki oli aivan hullua.”

Raportoituaan tilanteesta ja tarkistettuaan, ettei puukko todella ollut aiheuttanut hänelle vammoja, Cooper suuntasi takaisin metrolle ja hakemaan tytärtään. Syyksi tälle kaikelle hän kertoo musiikin kuuntelunsa: ”En ollut yhtään varuillani. Yksi aistini oli poissa pelistä eikä varoittanut lähestyvästä vaarasta.”

Onneksi kuulokkeet eivät kuitenkaan koituneet tuolloin 44-vuotiaan näyttelijän kohtaloksi.

Armchair Expert -podcastia vetävät näyttelijät Dax Sheppard (Punk’d, Parenthood) ja Monica Padman. Cooper kertoo kokemastaan välikohtauksesta 6:20 eteenpäin. Jaksoa pääsee kuuntelemaan täältä.

Lähde: The Hollywood Reporter, Armchair Expert

Lisää luettavaa